top of page

Mijn eerste verhaal

Een leeg vel voor me en dan maar gedachtenflarden noteren, zo begin ik meestal aan een nieuw stuk. Veel daarvan verdraagt het daglicht nog niet. Te vaag of te plat, of gewoon niet goed genoeg.

Schrijven en schaven Maar ik begon elke keer vol goede moed opnieuw en warempel, vanaf januari 2020 mag ik mezelf een van de columnisten van Haerlems Bodem noemen. Elke maand een stukje schrijven en schaven aan een tekst van 400 woorden, liefst een beetje grappig of ontroerend. Ik kan me niets leukers voorstellen en vind het nog steeds een eer om te mogen doen.


Mijn eerste verhaal Zoals een 10-kilometer hardloper ooit een marathon wil lopen, zo wil ik ooit een boek schrijven. Dus legde ik de lat voor mezelf een stukje hoger en schreef me in voor een cursus voor aspirant schrijvers. Gedurende 8 weken werkte ik aan een verhaal van 2000 woorden. En met een beetje trots mag ik vertellen dat mijn verhaal gepubliceerd is op een website over thrillers en thrillerschrijvers. Ik presenteer jullie: De Marktplaatsdeal.

Comments


bottom of page