top of page

Meeuwennest 76 punten

Meeuwennest 76 punten, geiser 23 punten, rag 11 punten. Ik legde stad voor 10 punten en zij sloeg terug met qat voor 39 punten. 3 x woordwaarde. We waren aan elkaar gewaagd, we speelden beiden fanatiek Wordfeud en onze winst en verliespartijen gingen ongeveer gelijk op.


Zij heeft het spel verlaten Een spelletje duurde bij ons niet langer dan 1 of twee dagen, als we online waren, speelden we. En als een van ons echt een mooie vondst had, zoals dat meeuwennest, complimenteren we elkaar via de chat. Maar meestal waren we online niet zo spraakzaam. Als ik ’s nachts niet kon slapen, dan speelden we in hoog tempo een spelletje van een uur. De laatste weken speelden we nog steeds, al duurden de spelletjes steeds langer, 3 dagen, later 4 dagen of meer. Het laatste spelletje staat in mijn telefoon als ‘zij heeft het spel verlaten’. Ze stond op winst. Ik heb er een screenshot van gemaakt en opgeslagen in de telefoon.

Zonder beschermend netje Stel je zo’n oranje netje voor uit de supermarkt dat gevuld is met sinaasappels of mandarijnen. Ze horen bij elkaar, ze lijken op elkaar, je ziet dat het familie is. Je schudt wat aan zo’n netje, en de ene keer ligt de ene sinaasappel boven, en dan weer een andere. Maakt niets uit, ze blijven verbonden. Tot het net scheurt en de sinaasappel over de tafel rollen, op de grond. Eentje blijft er onder de kast liggen. We rapen ze op, leggen ze terug in fruitmand. Het zijn dezelfde sinaasappels als voorheen maar we missen ons beschermend netje. Zo voel ik me nu. Mijn beschermend familienetje krijgt steeds meer scheuren en haken. Maar de mooie herinneringen blijven, waaronder het screenshot in mijn telefoon.

Comments


bottom of page