top of page

Van huishoudschool naar appartementHet verhaal is af Ik ben blij en dankbaar dat ik samen met mijn levenspartner mag wonen op een unieke plek in het Garenkokerskwartier. Maar alles went, ook wonen in een monument. Ik weet inmiddels dat de trap 14 treden telt en nog eens 10 treden om onze voordeur te bereiken. Er zitten al een paar vlekken op de houten vloer en nog zo wat van die zaken. Wat blijft zijn de mensen. Ik heb geprobeerd om het verhaal te vertellen over de leerlingen die hier op school hebben gezeten, hun grote en kleine belevenissen die zich als voetnoot meanderen tijdens de grote maatschappelijke omwentelingen vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw.


Heb je interesse in het boekje?

De oplage is bijna uitverkocht en het boek is niet meer in de boekhandel te verkrijgen. Neem contact met mij op als je alsnog een exemplaar wil ontvangen.

Comments


bottom of page